Bekijk direct alle schooltassen van de grote merken online. Vergelijk direct alle schooltas prijzen.
Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

Hier vind je alle Schooltassen van Everki.

 • Everki Atlas Laptop Backpack 11-15.6

  Everki

  Atlas Laptop

  149.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki ContemPRO Laptop Backpack 15.6-31%

  Everki

  ContemPRO Laptop

  €99.95
  69.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki ContemPRO Laptop Backpack 15.6-31%

  Everki

  ContemPRO Laptop

  €99.95
  69.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki Glide Laptop Backpack 17.3

  Everki

  Glide Laptop

  79.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki Studio Laptop Backpack 14.1

  Everki

  Studio Laptop

  99.95
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki Suite Laptop Backpack 14

  Everki

  Suite Laptop

  275.00
  MEER INFORMATIE >>
 • Everki Versa Premium Laptop Backpack 14.1

  Everki

  Versa Premium

  195.00
  MEER INFORMATIE >>

Voor het maken van een selectie kun je gebruik maken van de filters aan de linkerkant.

Bekijk nu alle hippe schooltassen van 2021. Op onze website vergelijk je eenvoudig alle tassen waar je op school dit jaar mee kunt uitblinken. Zo vind je de perfecte schooltassen voor dames, heren en kinderen.
Indien een bepaalde schooltas in de aanbieding is dan wordt dit met een rood label aangegeven naast de productfoto. Dus indien je op zoek bent naar goedkope schooltassen dan kun je dit logo in de gaten houden.
Dit jaar zijn er diverse rugtassen populair zoals eastpak, kipling en converse. Twijfel niet en scoor direct de leukste schooltas online via onze site.

Alle modellen zijn binnen enkele dagen leverbaar en zijn tevens scherp geprijsd. Gebruik het menu aan de linkerkant om direct te kunnen filteren op model, kleur en merk. Op onze website wordt je direct al voorbereid met het thema 'back to school'. Wacht niet te lang en koop de leukste schooltassen van 2021 vandaag online voor een scherpe outlet prijs. Je herkent de schooltassen sale en outlet prijzen aan de icoontjes welke in het rood bij de producten zijn aangegeven. Hier vind je kortingen tussen de 15 en 50 procent. Ideaal dus om zo jouw schooltas voor een sale of outlet prijs te kunnen kopen. Als goed natuurlijk wanneer je net naar de middelbare school gaat. Alle jongens en meiden willen natuurlijk een hippe en modern schooltas als weer naar school toe moeten.

Je kunt aan de linkerkant tevens de selectie maken met betrekking tot schoudertassen of rugtassen. Beide varianten zijn perfect geschikt om te gebruiken als schooltas op de middelbare school.